ایشان در ادامه اشاره داشتند که قصد حذف مبحث استعداد تحصیلی از آزمون دکتری سال آینده را داشته و برای مساله زبان شرکت کنندگان آزمونی مانند تولیمو را به عنوان الگو در نظر دارند .
این تصمیمات صورت گرفته شاید برای امثال ما که در آزمون سال گذشته شرکت نموده و با پیچ و خم آزمون به نوعی آشنا شدیم به نوعی خبر خوبی باشد . اما سئوال اصلی این است که آیا در هنگام طراحی موضوعی به نام استعداد تحصیلی کمی به این مساله تعمق شده بود که فردی که در این نظام حدودا 16 سال درس خوانده است و توانسته این مراحل را طی نماید آیا نیازمند به بررسی استعداد او بر مبنای میزان ضریب هوش وی می باشیم و اینکه آیا استعداد یک دانشجوی حقوق بین الملل باید در معیارهای دیگری بغیر از تسلط وی به اصول بنیادین این رشته سنجیده شود ؟ در این صورت بهتر است تعریفی دوباره از مدرک دکتری در این کشور صورت گیرد زیرا به نظر می رسد که ایشان در نظر آنان جزو باهوش ترین افراد جامعه تلقی می گردد که صرفا با ارائه تز نسبتا جدید و گرفتن مدرک و عنوان دکتر وارد کارهای اجرایی گشته و عطای علم را به لقای خویش پیوند می زند .
حال که مسئولین تصمیم گرفتند که تغییراتی در آزمون دکتری صورت دهند با توجه به مشاهدات اینجانب پیشنهاد می نمایم که در موضوعات مورد آزمون نیز تجدید نظری صورت دهند زیرا برای بنده به عنوان متقاضی دکتری حقوق بین الملل عمومی پاسخ گویی به 30 سئوال به زبان متون تخصصی فقه که غالبا خارج از کاربرد عملی است امری بدون توجیه به نظر می رسد در حالتی که میزان سئوالات درورس تخصصی نیز تنها 30 عدد بود .
البته شایان ذکر است که بنظر بنده ملاک قرار دادن نمره آزمون زبانی تلیمو با توجه به استاندارد بودن آن و برگزاری چند باره آن در سال تصمیمی مناسب به نظر می رسد .
نظرات شما عزیزان:
.: Weblog Themes By Pichak :.